SOLUCIONS
360º

A Publitesa som una agència de comunicació amb més de 30 anys d’experiència. Professionals que desenvolupem un concepte integral de publicitat, màrqueting i multimèdia… noves idees amb solucions 360º per a la teva empresa.

Consultoria de comunicació i Màrqueting

On definim els objectius de comunicació dels nostres clients per tal de treballar i elaborar les estratègies més adequades.

Publicitat

On dissenyem la campanya o acció publicitària en tot el seu procés, des de la definició del concepte, creativitat, solució gràfica, planificació, fins a la coordinació i seguiment.

Disseny gràfic

On li donem forma a la comunicació de les empreses i/o productes en totes les seves vessants, naming, branding, packaging, catàlegs, merchandising.

Multimèdia

On donem solucions de comunicació en el marc de les noves tecnologies on-line, com disseny de pàgines web, e-newsletter, mailings… aplicant les últimes novetats del sector.

Màrqueting digital

Elaboració d’estratègies on-line, SEO, SEM i Social Media.

Accions promocionals

On creem i analitzem tot tipus de promocions fora dels límits convencionals, tals com accions d’street màrqueting, estands a fires, accions especifiques a centres comercials, presentacions de producte…

Organització d’actes i fires

Tenim una dilatada experiència en l’organització d’actes, tant puntuals com poden ser inauguracions, exposicions, presentacions de producte o actes més institucionals fins a 1.200 invitats, encarregant-nos de tot de principi a final.

Producció editorial

On dissenyem, generem continguts i maquetem tot tipus de revistes, memòries, catàlegs, butlletins, news, comunicats interns o qualsevol peça que l’empresa necessiti.

Gabinet de premsa

On prestem serveis periodístics de gestió de les relacions amb els mitjans de comunicació des de la filtració de notícies, realització de